Mooie lach!

U wil ik helpen aan een blijvend mooie glimlach! Sinds 2013 ben ik werkzaam als mondhygiënist.
Ik streef er naar om hoogwaardige zorg en kwaliteit te leveren in samenwerking met u!

Werkzaam als mondhygiënist

Ik heb in vele diverse steden gewerkt als mondhygiënist. Zo heb ik kunnen werken in Heemstede, Haarlem, Amsterdam, Leiden en uiteraard in Zaandam, waar ik tevens ben geboren en getogen. Door in verschillende steden en praktijken te werken, heb ik de kans gehad om met verschillende soorten mensen te werken. Tevens heb ik veel verschillende behandelingen kunnen uitvoeren en ervaring opgedaan.
Een groot voordeel van het werken in verschillende steden is dat ik ervaring en kennis heb opgedaan in het werken met verschillende sociale- en economische klassen. De eventuele positieve en negatieve invloeden van de sociale- en economische klassen op de mondgezondheid heb ik hierdoor ook kunnen meekrijgen in de praktijk.


In de loop der jaren heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen in omgang met verschillende persoonlijkheden.

 

Ik vind het zeer belangrijk om professioneel goede zorg te leveren aan patiënten, tevens ben ik ervan overtuigd dat een vriendelijke omgang als zorgverlener met de patiënt, de patiënt voor een groot deel op zijn gemak zal stellen.

Een persoonlijke vriendelijke benadering is in mijn ogen dan ook de basis van het vak en de mens.

 

Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en een bezoek aan de mondhygiënist als een prettig uitje zult ervaren! Hiervoor zal ik als behandelaar mijn best doen, door professionaliteit, vriendelijkheid, zorgzaamheid en duidelijkheid te bieden.

Ontwikkeling

Om mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied, ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor mondhygiënisten: Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten NVM en de Nederlandse Vereniging Voor Parodontologie NVVP.

Ik deel regelmatig kennis met mijn collega’s en bezoek vakcongressen en beurzen, dit zowel nationaal als internationaal.
Tevens heb ik gedurende ruim 4 jaar les gegeven aan (toekomstige) tandartsassistenten, zowel theorie- als praktijklessen. Dit heb ik altijd met veel passie gedaan en ik heb leuke reacties van de leerlingen mogen ontvangen.

Hiernaast vind ik het belangrijk om zo nu en dan poetslessen te geven aan kinderen en ouderen! Het leuke hiervan is dat je ook weer zorg levert en dat het zeer gewaardeerd wordt!

Heeft u vragen?